GALİP ÖZTÜRK 7,2 KİLO KOKOİN İLE YAKALANDI

UYUŞTURUCU 03.06.2022 - 11:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1477+ kez okundu.
 

GALİP ÖZTÜRK 7,2 KİLO KOKOİN İLE YAKALANDI

Gürcistan'da tutuklanan firari Galip Öztürk'ün evinde yapılan aramada, 7.2 kilogram kokain ele geçirildi.

Cinayete azmettirmekten müebbet hapis cezasına çarptırılan firari Galip Öztürk, önceki gün Gürcistan'ın Batum kentinde gözaltına alınmıştı. Öztürk'ün evinde gerçekleştirilen 5 saatlik aramada, 7.2 kilogram kokain ele geçirildi. Gürcistan basınında yer alan haberlere göre; Gürcistan Savcılığı, Galip Öztürk hakkında yüksek miktarda uyuşturucuyu yasa dışı satın almak ve depolamak suçundan yakalama kararı çıkarttı. Gözaltına alınan Galip Öztürk'ün evinde arama yapıldı. Evinde uyuşturucu madde bulunan Öztürk, aynı gün tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir müebbet de Gürcistan'da yiyebilir! Başsavcılık tarafından arama sonucuna ilişkin yapılan açıklamada, "Gürcistan Maliye Bakanlığı Soruşturma Servisi, 31 Mayıs 2022’de Batum’daki G.Ö.’nün dairesinde yapılan arama sonucu vergi kaçakçılığı, sahte ödeme belgelerinin hazırlanması ve kullanılması, kara para aklama gibi muhtemel olaylarla bağlantılı olarak soruşturma yürüttü ve 7 kilo 215,9 gram uyuşturucu kokain ele geçirildi. Gözaltına alınan G.Ö., aynı gün tutuklandı. Gürcistan Ceza Kanunu’nun 8 ila 20 yıl arasında hapis veya ömür boyu hapis cezası öngören 260. maddesi (özellikle büyük miktarda uyuşturucu satın almak ve bulundurmak) uyarınca dava açıldı." denildi. Dün de Gürcistan Maliye Bakanlığı'nın Soruşturma Servisi'nin resmi sitesinden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: Vergi kaçakçılığı, evrakta sahtecilik ve yasadışı gelirin yasallaştırılmasıyla ilgili muhtemel gerçeklerin araştırılması sırasında diğer maddi delillerle birlikte çok miktarda para ile uyuşturucu ve psikotrop maddeler bulunmuş ve mahkeme kararıyla buna el konmuştur.
Gürcistan'da tutuklanan firari Galip Öztürk'ün evinde yapılan aramada, 7.2 kilogram kokain ele geçirildi.

Cinayete azmettirmekten müebbet hapis cezasına çarptırılan firari Galip Öztürk, önceki gün Gürcistan'ın Batum kentinde gözaltına alınmıştı. Öztürk'ün evinde gerçekleştirilen 5 saatlik aramada, 7.2 kilogram kokain ele geçirildi.

Gürcistan basınında yer alan haberlere göre; Gürcistan Savcılığı, Galip Öztürk hakkında yüksek miktarda uyuşturucuyu yasa dışı satın almak ve depolamak suçundan yakalama kararı çıkarttı. Gözaltına alınan Galip Öztürk'ün evinde arama yapıldı. Evinde uyuşturucu madde bulunan Öztürk, aynı gün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir müebbet de Gürcistan'da yiyebilir!
Başsavcılık tarafından arama sonucuna ilişkin yapılan açıklamada, "Gürcistan Maliye Bakanlığı Soruşturma Servisi, 31 Mayıs 2022’de Batum’daki G.Ö.’nün dairesinde yapılan arama sonucu vergi kaçakçılığı, sahte ödeme belgelerinin hazırlanması ve kullanılması, kara para aklama gibi muhtemel olaylarla bağlantılı olarak soruşturma yürüttü ve 7 kilo 215,9 gram uyuşturucu kokain ele geçirildi. Gözaltına alınan G.Ö., aynı gün tutuklandı. Gürcistan Ceza Kanunu’nun 8 ila 20 yıl arasında hapis veya ömür boyu hapis cezası öngören 260. maddesi (özellikle büyük miktarda uyuşturucu satın almak ve bulundurmak) uyarınca dava açıldı." denildi.

Dün de Gürcistan Maliye Bakanlığı'nın Soruşturma Servisi'nin resmi sitesinden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Vergi kaçakçılığı, evrakta sahtecilik ve yasadışı gelirin yasallaştırılmasıyla ilgili muhtemel gerçeklerin araştırılması sırasında diğer maddi delillerle birlikte çok miktarda para ile uyuşturucu ve psikotrop maddeler bulunmuş ve mahkeme kararıyla buna el konmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.